Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor www.puikekleertjes.nl

Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van www.puikekleertjes.nl. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de artikelen en informatie op onze website en/of via (persoonlijke) communicatiemiddelen aanbieden.

Producten en prijzen: 

De producten op deze site zijn (op hier en daar een enkele (vermelde) uitzondering na) tweedehands: gebruikte artikelen dus , die zowel weinig als veel gebruikt kunnen zijn. Bekijk de foto’s goed en lees de beschrijving bij het artikel zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij aflevering.

Voor de prijzen die op onze website staan geldt: dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit. De prijzen worden gebaseerd op verschillende factoren: oa. Het merk, de staat van het artikel en evt. mankementen.

Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer- dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met PuiKeKleertjes te mogen claimen of te veronderstellen.

PuiKeKleertjes streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en/of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze diensten en/of producten te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

PuiKeKleertjes aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij eventueel via hyperlinks mochten verwijzen.

Bestellen / Betalen:

Bestellingen die via deze site gedaan worden en persoonlijk afgehaald worden, kunnen zowel online dmv Ideal voldaan worden, als ook per pin of contant bij het afhalen.

Verzending van een bestelling is alléén mogelijk bij een totale artikelwaarde van boven de €15. Bestellingen met een artikelwaarde van onder de €15 (=exclusief verzendkosten) zullen niet geleverd worden. Mocht je de bestelling tóch doorzetten dan zal het betaalde bedrag binnen 2 weken retour gestort worden minus €1 kosten.

De verzend- (& handling-) kosten worden gebaseerd op de tarieven van de vervoerders.

Ruilen / Retourneren: 

Gezien de vermeldingen/beschrijvingen, de mogelijkheid tot (gedetailleerd) inzoomen, de prijs en de aard van de artikelen is het niet mogelijk bestellingen na levering nog te ruilen of te retourneren. PuiKeKleertjes hanteert het, voor dit soort artikelen gebruikelijke, concept: ‘eens gekocht – blijft gekocht’ *All Sales Are Final*.

Indien van toepassing:

PuiKeKleertjes heeft graag tevreden klanten dus mocht er onverhoopt toch iets onvoorzien niet naar je zin zijn (m.a.w.: iets wat niet te zien en/of niet (juist) vermeld was bij het artikel) dan zoeken we graag samen met jou naar een oplossing.

Aansprakelijkheid:

PuiKeKleertjes aanvaardt geen aansprakelijkheid cq kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de eventuele gevolgen die voort zouden kunnen vloeien uit het kopen van een product/artikel op deze site.

Intellectueel eigendom

De informatie en beelden (foto’s / tekeningen ed.) op deze website mogen niet gekopieerd, verspreid of op een andere manier gebruikt of misbruikt worden. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PuiKeKekleertjes/Puur Puik is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Puur Puik. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken -volgens de regelingen van het dwingend recht-.

Wijzigingen

PuiKeKleertjes behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden zonodig te wijzigen.